Kereskedőknek/Cégeknek:

FONTOS: A 2021-es Black Friday idején, kiemelt kedvezménnyel kerülhetsz fel az oldalunkra! Részletekről érdeklődj emailben.


Kereskedőként hogyan jelenhetsz meg nálunk az akcióiddal?

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a felületünk nyújtotta megjelenési lehetőségeket, akkor keress meg minket a blackfridaymagazin@gmail.com email elérhetőségen. Ezt követően elküldjük Neked a csomag ajánlataink részleteit, hogy kiválaszthasd a üzleted számára leginkább testhezálló hirdetési csomagot. Ha csak érdeklődni szeretnél akkor is nyugodtan keress minket!


Miért érdemes megjelenni a Black Friday Magazin oldalán?

Black Friday idején a látogatók kifejezetten a fekete péntek és a black friday kulcsszavakra keresnek rá, hiszen így próbálják megtalálni a kedvezményeket nyújtó weboldalakat. Mivel ügynökségünk kifejezetten ezekre a kulcsszavakra célozva építette fel a Black Friday Magazon oldalát, ezért kiemelkedő helyezést értünk el a Google-ben. Ez lehetővé teszi számunkra, és ügyfeleink számára, hogy elérjük azokat a potenciális vásárlókat, akik célzottan keresik a black friday akciókat. 

Hogy ez miért nagy dolog? Azért mert tavaly közel 2 millió keresés volt magyarországon, ami a black friday és a fekete péntek kulcsszavakhoz köthető. Ebből a forgalomból szeretnénk mi a lehető legnagyobb szeletet az ügyfeleink részére eljuttatni.

Milyen marketing tevékenységet kaphatsz az organikus eléréseken felül?
Marketinges ügynökségként tisztában vagyunk vele, hogy mindössze egyetlen csatornára hagyatkozni nem elegendő.
Ezért partnereink nem csak a több tízezres organikus forgalomból kapnak részesedést, hanem a további forgalomterelő lehetőségeket is igénybe vehetik. 


  • Közösségi média:

A Black Friday Magazin Facebook és Instagram oldalán a vásárlók közvetlen megszólítására van esélyünk. Ezzel egyből a Te weboldaladra terelve az akciók iránt érdeklődőket.

 

  • Email marketing:

Úgy gondoljuk, hogy a hírlevél listára feliratkozott lead-ek elérése az egyik legjobb módja, hogy kimaxoljuk a black friday idején elérhető forgalmat. A listán csak olyan fogyasztók szerepelnek, akik önszántukból iratkoztak fel, annak érdekében, hogy megkaphassák a legjobb akciókat. Ők már felkészülten várják a vásárlás pillanatát, nincs más teendőnk mint eléjük tenni a legjobb kedvezményeket.

 

  • Blog:

A blog részleg azt a célt szolgálja, hogy cégeddel és a termékeiddel jobban megismerkedhessenek a látogatók. Itt olyan bejegyzéseket tüntethetünk fel a webshopodról, amilyet csak szeretnél. Lehet szó a legjobb akciók vagy termékek bemutatásáról, esetleg a céged sztorijáról, vagy bármiről, ami úgy érzed segíti az érdeklődőket a vásárlási a döntés meghozásában. Szükség esetén szívesen segítünk a megfelelő Black Friday-es blog téma kiválasztásában.

Vissza a tetejére